Suomen Kivivalmiste Oy

Suomen Kivivalmiste Oy on louhinut ja jalostanut luonnonkiveä jo yli 80 vuotta. Yhtiölle tärkeät asiat ovat olleet, ja ovat myös tulevaisuudessa, laadukkaat tuotteet, hyvä palvelu ja luotettavat toimitukset. Ammattitaitoinen henkilöstö, oikea koneisto, omat raaka-ainevarat ja henkilöstön sitoutunut asenne kivityöhön sekä asiakaspalveluun takaavat nämä tavoitteet.

Suomen Kivivalmisteen tuotevalikoimaan kuuluvat hautakivet ja niihin liittyvät palvelut, erilaiset rakennuskivet ja sisustuskivet. Yhtiö tekee myös yhteistyötä Suomen eturivin kuvanveistäjien kanssa, veistosten tekeminen ja saavutettu yhteistyö kertoo korkeasta ammattitaidosta.

Tällä hetkellä Suomen Kivivalmiste louhii Korpilahdelta Korpilahden mustaa ja Korpilahden vaaleanpunaista sekä Viitasaarelta Viitasaaren vaaleaa, tummaa ja punaista graniittia. Kivivalikoimaan voit tutustua täällä.

Suomen Kivivalmisteen toiminnassa on tärkeää, että raaka-aine on korkealaatuista luonnonkiveä. Tällöin voimme taata korkean kokonaislaadun ja työ tapahtuu Suomessa.

Ympäristöarvot ovat tärkeitä koko jalostustoiminnassamme. Louhintatoiminnassa huomioidaan tarkasti ympäristövaikutukset ja sivukiven käyttöön kehitetään uusia tuotteita. Korpilahden musta louhimo on hyvä esimerkki sivukiven käytöstä, kaikki luonnonkivituotejalostukseen kelpaamaton kivi murskataan tierakentamisen tarpeisiin.

Hautakiven valmistus tapahtuu nykyaikaisilla koneilla ja pitkän kokemuksen tuomalla käsityötaidolla. Tuotantolaitokset ja louhimot sijaitsevat Korpilahdella ja Viitasaarella. Toiminta-alueena on koko Suomi. Suomen Kivivalmisteelle tärkeintä ovat hyvä tuote ja asiakaspalvelu sekä täsmälliset toimitukset.

Oli kivitarpeenne mikä tahansa Suomen Kivivalmiste Oy ja yhtiön edustajat ovat palveluksessanne.